Plons

Dit is de privacy policy van de Haagse Homo Zwemvereniging Plons, gevestigd te Den Haag en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40413609. Deze privacy policy omschrijft welke persoonsgegevens wij verwerken wanneer je lid wordt van Plons en voor welke doeleinden deze persoonsgegevens worden gebruikt. 

 

In deze privacy policy wordt de website https://www.plons.nu aangeduid als: plons.nu. 

 

1. GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS

1.1 Wanneer je het Aanmeldingsformulier invult, te vinden plons.nu, vragen wij  persoonsgegevens van omdat je lid wordt van Haagse Homo Zwemvereniging Plons.

1.2 Wij verzamelen op de volgende (persoons)gegevens: 

(a) naam;

(b) adres;

(c) e-mailadres;

(d) telefoonnummer;

(e) geboortedatum;

(f) geslacht;

(g) bankrekeningnummer;

(h) gegevens over afspraken i.v.m. je privacy.  

 

Wij gebruiken deze gegevens om:

(a) het lidmaatschap te effectueren;

(b) nieuwsbrieven te verzenden;

(c) contact met je op te nemen of te onderhouden;

(d) de dienstverlening te verbeteren. 

 

2. GEBRUIK VAN COOKIES EN BEZOEKERSREGISTRATIE

2.1 Voor meer informatie over het gebruik van door ons vastgelegde gegevens en voor het instellen van jouw toestemmingen voor het toepassen daarvan verwijzen wij je naar de secretaris van Plons (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

2.2 Wanneer informatie zou worden gegeven of uitgelezen en dit niet strikt noodzakelijk is voor de uitvoering van de communicatie met je of voor een specifiek door je gevraagde dienst, word je vooraf geïnformeerd en wordt je toestemming gevraagd door het secretariaat.  

 

3. INFORMATIE, WIJZIGING EN BEZWAAR

3.1 Je kunt contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor:

(a) meer informatie over de wijze waarop wij persoonsgegevens verwerken;

(b) vragen naar aanleiding van deze privacy policy;

(c) inzage in de persoonsgegevens die wij met betrekking tot jou verwerken;

(d) bezwaar tegen het gebruik van jouw gegevens door ons. 

 

4. DERDEN

4.1 Wij zijn verplicht jouw gegevens aan de Koninklijke Nederlandse Zwembond (K.N.Z.B.) te verstrrekken.

4.2 De KNZB gebruikt de gegevens ter effectuering van je verplichte lidmaatschap.

4.3 Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht.  Plons informeert je over de verwerking van jouw gegevens. Plons maakt gebruik van buiten Europa gevestigde bedrijven om diensten voor haar leden te verrichten. Hiervoor maakt Plons gebruik van partijen zoals Dropbox, Gmail, Yahoo, Mailchimp en andere. Plons heeft een voorkeur voor Europese partijen, maar is vooralsnog niet in staat daartoe over te stappen. Als je mailt of bestanden deelt maak je zelf veelal gebruik van deze partijen, of gebruikt degene naar wie je dit stuurt deze partijen. Suggesties voor alternatieve partijen zijn bij Plons natuurlijk welkom. Totdat er alternatieve oplossingen zijn geïmplementeerd betekent het lidmaatschap van Plons het accepteren van deze gegevensverwerking. 

 

5         MELDING AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS   

5.1 Wanneer er ondanks de door ons getroffen beveiligingsmaatregelen onverhoopt een inbreuk op onze beveiliging plaatsvindt, en die inbreuk leidt tot (de kans op) aanzienlijk ernstige nadelige gevolgen voor de bescherming van jouw persoonsgegevens, wordt de Autoriteit Persoonsgegevens hiervan op de hoogte gesteld. 

 

6.         MELDING AAN BETROKKENE

6.1 Je wordt van een eventuele inbreuk op onze beveiliging op de hoogte gesteld, indien de inbreuk waarschijnlijk ongunstige gevolgen heeft voor jouw persoonlijke levenssfeer. 

 

7. WIJZIGINGEN PRIVACY POLICY

7.1 Het kan voorkomen dat het in deze privacy policy opgenomen beleid in de toekomst wordt gewijzigd. Wij raden je daarom aan om onze privacy policy regelmatig te bekijken. 

 

 

21 februari 2018 

U bevindt zich hier: Home Plons