Latest news

  • Naomi
    Naomi

    Great trainers, teammates and atmosphere

Plons is affiliated with

Dit is het privacybeleid van de Haagse HomoZwemVereniging Plons, hierna aan te duiden als Plons, gevestigd te Den Haag en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40413609. Dit privacybeleid omschrijft welke persoonsgegevens wij verwerken wanneer je lid wordt van Plons, en voor welke doeleinden deze persoonsgegevens worden gebruikt. In dit privacybeleid wordt de website https://www.plons.nu aangeduid als plons.nu.

Plons garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de website. Dat betekent dat wij ook van onze samenwerkingspartners maximale inspanningen verlangen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens.

Hieronder leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als u nog vragen hebt. Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 3 januari 2020.

1. GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS

  1. Wanneer je het inschrijfformulier invult, te vinden via plons.nu, vragen wij persoonsgegevens van je omdat je lid wordt van Haagse Homo ZwemVereniging Plons.
  2. Wij verzamelen de volgende (persoons)gegevens: 
    1. voor- en achternaam;
    2. adres;
    3. e-mailadres;
    4. telefoonnummer;
    5. geboortedatum;
    6. geslacht;
    7. bankrekeningnummer;
    8. gegevens over afspraken i.v.m. je privacy.
  3. Plons gebruikt deze gegevens om:
    1. het lidmaatschap te effectueren;
    2. nieuwsbrieven te verzenden;
    3. contact met je op te nemen of te onderhouden;
    4. de dienstverlening te verbeteren.
  4. Bij het gebruik van persoonsgegevens tracht Plons rekening te houden met je voorkeuren.
  5. Indien je, je afspraken met Plons i.v.m. je privacy wilt wijzigen kan dit aangegeven worden door middel van het privacywensenformulier op plons.nu en/of door je wijzigingen kenbaar te maken aan de secretaris van Plons via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. De verwerkingstermijn van wijzigingen is zes weken.

2. GEBRUIK VAN COOKIES EN BEZOEKERSREGISTRATIE

  1. Voor meer informatie over het gebruik van door ons vastgelegde gegevens en voor het instellen van jouw toestemmingen voor het toepassen daarvan verwijzen wij je naar de secretaris van Plons (te bereiken via het Contactformulier).
  2. Wanneer informatie zou worden gegeven of uitgelezen en dit niet strikt noodzakelijk is voor de uitvoering van de communicatie met je of voor een specifiek door je gevraagde dienst, word je vooraf geïnformeerd en wordt je toestemming gevraagd door het secretariaat.
  3. Plons.nu maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Google Analytics maakt gebruik van `cookies’ (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

3. INFORMATIE, WIJZIGING EN BEZWAAR

  1. Je kunt contact opnemen via het contactformulier voor:
    1. meer informatie over de wijze waarop wij persoonsgegevens verwerken;
    2. vragen naar aanleiding van dit privacybeleid;
    3. inzage in de persoonsgegevens die wij met betrekking tot jou verwerken;
    4. bezwaar tegen het gebruik van jouw gegevens door ons.
       

4. DERDEN

  1. Wij zijn verplicht jouw gegevens aan de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) te verstrekken;
  2. De KNZB gebruikt de gegevens ter effectuering van je verplichte lidmaatschap;
  3. Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht.  Plons informeert je over de verwerking van jouw gegevens. Plons informeert je over de verwerking van jouw gegevens, via het jaarverslag. Plons maakt gebruik van gevestigde bedrijven voor gegevensverwerking. De bedrijven waarmee Plons werkt voldoen aan AVG-wetgeving op het moment van selecteren. Plons heeft aandacht voor privacy in uitbestedingsrelaties.

5. MELDING AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS

  1. Wanneer er ondanks de door ons getroffen beveiligingsmaatregelen onverhoopt een inbreuk op onze beveiliging plaatsvindt, en die inbreuk leidt tot (de kans op) aanzienlijk ernstige nadelige gevolgen voor de bescherming van jouw persoonsgegevens, wordt de Autoriteit Persoonsgegevens hiervan op de hoogte gesteld.

6. MELDING AAN BETROKKENE

  1. Je wordt van een eventuele inbreuk op onze beveiliging op de hoogte gesteld, indien de inbreuk waarschijnlijk ongunstige gevolgen heeft voor jouw persoonlijke levenssfeer.

7. WIJZIGINGEN PRIVACYBELEID

  1. Het kan voorkomen dat in het privacybeleid opgenomen artikelen in de toekomst worden gewijzigd. Wij raden je daarom aan om ons privacybeleid regelmatig te bekijken.

Heb je vragen over het privacybeleid van Plons? Stuur dan bericht naar de secretaris via het Contactformulier. Ook als je vragen hebt over je gegevens of als je deze wilt wijzigen, kan je dit formulier gebruiken.